Tandpleje til børn og unge

Tandlægerne i Ballerup er en privat tandklinik der også tilbyder tandpleje for børn og unge. I Danmark er der frit valg af tandlæge, så børn og unge kan også vælge at gå til tandlæge hos en privatpraktiserende tandlæge Vi henvender og primært til småbørns/børne- forældre i Ballerup, Måløv, Smørum, Herlev samt omegn. Er du patient på klinikken og ønsker at have os som tandlæge for dit barn, så kontant os endeligt.

Vi er tre tandlæger alle med erfaring fra børnetandplejen og vores mål er, at tandlægebesøget skal være nemt og trygt for både forældre samt deres børn. Den personlige relation og tillid er altid i højsædet når vi behandler, og en del forældre er tryggere ved at deres vante tandlæge også er deres barns/børns tandlæge. Vi betragter os selv som en ”familie-klinik” hvor i som patienter kan følges ad- små såvel som store.

Som børnepatient på en privat tandklinik ydes der altid tilskud til tandbehandlingen fra det offentlige, dette kaldes ”fritvalgsordning”. Oftest vil dette betyde et tilskud på 65% fra det offentlige, og en egenbetaling på 35% frem til barnets 16. år, herefter ydes der 100% tilskud. Det er dog meget vigtigt at man forud for det første besøg informerer sit kommunale tandtilbud om, at man ønsker at benytte et privat tandplejetilbud. Der skal være indgået en kontrakt mellem kommunen samt den private tandklinik inden behandling.

Vi er selvfølgelig altid behjælpelig ved spørgsmål