Tandlæge Herlev

Tandlægerne i Ballerup er en hyggelig tandlægeklinik, der har eksisteret i over 50 år i hjertet af Ballerup – kun en kort køretur fra Herlev. Har du tandlægeskræk, så frygt ej. Vi tager din tandlægeskræk seriøst, og du er altid i gode hænder hos os! Lige meget om du bliver mødt af vores tandlæger, eller klinikassistenter. Du kan være sikker på, at vi forstår os på din angst og tager den meget seriøst. Vores store ønske er at give dig en god oplevelse, så du kan slippe af med din skræk. Vi bestræber os på at alle vores kunder får en smertefri og behagelig tandbehandling.

Hos Tandlægerne i Ballerup er det altid Tandlægen selv der foretager undersøgelsen samt behandlingerne. Vi stræber på at du altid kommer ind til din egen tandlæge. Vores tandlæger har alle flere års erfaring. Vi udfører alle slags tandbehandlinger med stor omhu og præcision. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde, eller vores service.

Vi er altid opdateret på de nyeste teknologier, samt har det bedste udstyr. Det gør at vi kan tilbyde effektiv og smertefri behandling. Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon: 44970210

Tandlæge Herlev

Kontakt din tandklinik nær Herlev

Er du nervøs når det kommer til tandlægen, eller er det måske økonomien der presser på? Så husk at melde dig ind i Danmark – De kan være med til at lette det finansielle lidt. Vores tandklinik ligger i Glostrup – kun en kort køretur fra Herlev.