Tandlæge Ejby

En professionel og tryg tandlægeklinik

Er du på udkig efter en dygtig tandlæge i Ejby? Vores tandlægeklinik er beliggende i hjertet af Ballerup – kun en kort køretur fra Ejby. Vi er her for at hjælpe dig med din tandsundhed. Det gælder både forebyggende behandlinger og større behandlinger. Den beroligende og afslappede stemning hos os giver dig den bedste start på dit tandlæge besøg. Lider du af tandlægeskræk, som gør at du har udskudt dit tandlægebesøg? Frygt ej, hos Tandlægerne i Ballerup er du altid i gode hænder. Du kan være sikker på, at vi forstår os på din angst og tager den meget seriøst. Du kan være sikker på at kvaliteten af vores behandlinger altid er i top.

Når du får en tandbehandling på vores tandklinik, giver vi os altid god tid til dig, så du får ro til at fortælle om dine tænders historie, eller hvad der er sket siden sidst. Vi tilbyder en lang række behandlinger, alt lige fra tandfyldning til rodbehandling. Vi tilbyder både forebyggende og genopbyggende behandlinger. Mange frygter et besøg hos tandlægen, da priserne kan svinge en del.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal have? Så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak på telefon: 44970210

Tandlæge af højeste kvalitet tæt på Ejby

Hos Tandlægerne I Ballerup kommer kvalitet i allerførste række. Vi bruger udelukkende det bedste udstyr og de bedste materialer, som findes på markedet. Godt udstyr og gode priser er dog ikke nok til at sikre dig den bedste behandling. Vores erfarne tandlæger sikrer dig, at udstyret bliver brugt bedst muligt, og du får den optimale oplevelse.

Kom til tandlæge tæt på Ejby og få et resultat, som giver dig et smil på læben.

 

Tandlæge Ejby

 

Bestil tid til din tandbehandling i Ejby

Vil du bestille tid til en tandbehandling på vores tandklinik i Ballerup – så kontakt os i dag på mail info@bydamstand.dk eller på telefon: 44970210