Tandlæge Måløv

Står du og mangler en fast tandlæge i Måløv? Så skal du kontakte Tandlægerne i Ballerup. Vores tandlægeklinik ligger i hjerte af Ballerup, kun en kort køretur fra Måløv. Der er gode offentlige transportmuligheder, samt gratis parkering. Vi har stor fokus på at yde den bedste behandling og den bedste service, og samtidig vil vi gerne give vores patienter et godt og rart besøg på vores klinik. Vi har derfor skabt en tandlæge klinik, som er hyggelig, hvor vores patienter føler sig velkommen. Derudover er vores tandlæger altid venlige, samt forklarende omkring hvilken behandling de skal foretage.

Akut tandlæge nær Måløv

Hos Tandlægerne i Ballerup er du altid i sikre hænder, da alle vores tandlæger har flere års erfaring. Vores tandlæger har stor erfaring med akut behandling af tandsmerter, som der kan opstå ved betændelse eller knækkede tænder. Hos os kommer kvalitet og god service altid i første række. Vi anvender kun anerkendte produkter, som er gennemtestet. Er du nervøs for tandbehandlinger, så frygt ej – vores tandlæge giver dig nemlig en dybdegående forklaring omkring tandbehandlingen. Du kan være sikker på, at vi forstår os på din angst og tager den meget seriøst. Vores store ønske er at give dig en god oplevelse, så du kan slippe af med din skræk.

Tandlæge i Måløv

Tandbehandlinger

Vores kompetente tandlæger har stor erfaring med mange forskellige typer tandbehandling. Hos Tandlægerne I Ballerup tilbyder vi blandt andet tandfyldninger, rodbehandling, tandblegning og meget mere. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal have? Så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak. Her på hjemmesiden, kan du ligeledes se priserne på vores behandlinger.

Er du nervøs når det kommer til tandlægen, eller er det måske økonomien der presser på? Så husk at melde dig ind i Danmark – De kan være med til at lette det finansielle lidt.