Tandlæge Hareskovby

Mangler du en fast og dygtig tandlæge i Hareskovby? Så skal du ikke lede længere! Tag kontakt til Tandlægerne i Ballerup.

Du finder vores tandlægeklinik i hjertet af Ballerup, kun en kort køretur fra Hareskovby. Hos os er der både gode offentlige transportmuligheder og gratis parkering, så du nemt og ubesværet kan komme til din behandling. Vores mål er at give dig den bedste behandling og service, og samtidig sørge for. at vores patienter får et trygt og dejligt besøg på vores klinik. Vi har derfor skabt en tandlægeklinik med hyggelige, lyse lokaler og optimalt udstyr, hvor vores patienter kan føle sig trygge og velkomne. Derudover er vores tandlæger altid venlige, samt forklarende omkring hvilken behandling de skal foretage.

Kontakt os allerede i dag og book en tid hos din lokale tandlæge.

 

Akut tandlæge nær Hareskovby

Hos Tandlægerne i Ballerup står vi altid klar til at hjælpe dig, også hvis der skulle ske pludselige tandproblemer. Tandsmerter kan skyldes forskellige bagvedliggende årsager, betændelse, knækkede tænder, mv., men vigtigst er det, at få det tilset hurtigst muligt. Vores meget erfarne tandlæger garanterer, at du er i sikre hænder. De har nemlig alle stor erfaring med akut behandling af tandsmerter. Hos os sættes kvalitet og god service som den højeste prioritet. Vi anvender kun anerkendte og gennemtestede produkter.

Er du nervøs for tandbehandlinger? Frygt ej. Vores tandlæger tager stor hensyn til dig og giver en dybdegående gennemgang af tandbehandlingen. Du kan være sikker på, at vi forstår din angst og tager den meget seriøst. Vores ønske er at give dig den bedst mulige oplevelse, så du kan slippe af med din skræk.

Tandbehandlinger

Vores kompetente tandlæger har stor erfaring med mange forskellige slags tandbehandlinger. Vi tilbyder for eksempel rodbehandlinger, tandfyldninger, tandblegning og meget mere. Er du i tvivl om hvilken behandling, du har brug for? Så kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak om din situation. Her på hjemmesiden, kan du også se priserne på vores behandlinger.

Er du nervøs, når det kommer til tandlægeregningen? Så husk at melde dig ind i Danmark – De kan være med til at lette det finansielle.