Om klinikken

Tandlægeklinik i Ballerup – Tandlægerne i Ballerup tidligere Bydams Tandlægerne er en hyggelig tandlægeklinik der har eksisteret i over 50 år, og vi er nu 4. generation af tandlæger på klinikken.

1. februar 2020 blev vi en del af det eksisterende lægehus, beliggende centralt ved Ballerup Kommune på Hold-An Vej 5. Blot et stenkast fra den gamle klinik – og stadig i hjertet af Ballerup.

De nye lokaler er moderne, lyse og venlige, og med det nyeste og mest optimale udstyr til alle former for behandling. Vi er samtidig en del af det eksisterende lægehus, og dermed en integreret enhed af læger, tandlæger og sundhedspersonale i samme hus.

Hos Tandlægerne i Ballerup mener vi, at det er af afgørende betydning for miljøet, samfundet, medarbejdere og kunder, at vi som virksomhed integrerer CSR i hverdagen og tager ansvar. At vi tager ansvar for og medvirker til, at vores samfund og miljø har det godt og fungerer – ikke kun i dag, men også i fremtiden. Vi ønsker at være en bæredygtig virksomhed. Hvis du vil vide mere om vores CSR politik, kan du klikker HER.

Hos os foregår behandlingen i en behagelig og afslappet atmosfære. Vi udfører alle slags tandbehandlinger med stor omhu, og vi gør os umage for, at du føler dig tryg.
Velkommen til.

Vi er glade for nu at kunne tilbyde gode parkeringsforhold, samt optimale adgangsforhold for handicappede og kørestolsbrugere.

Se vores tandlægeklinik