Tandlæge Vanløse

Hos Tandlægerne I Ballerup, bestræber vi os på at væres den fortrukne tandlæge i Storkøbenhavn, herunder i Vanløse. Vi har beliggenhed i hjertet af Ballerup, kun en kort køretur fra Vanløse. Vi ligger ligeledes tæt på Ballerup station, som kører direkte til både Vanløse st og Flintholm. Vores tandlægeklinik er hyggeligt indrettet, så du altid føler dig velkommen. Du bliver altid taget godt i mod af vores personale. Vi har stor fokus på at yde den bedste behandling og den bedste service, og samtidig vil vi gerne give vores patienter et godt og rart besøg på vores klinik. Vi gør en stor dyd ud af informere dig om hvilken behandling vi skal til at foretage, hvilket også giver en ekstra tryghed. Kontakt os uforpligtende eller book en tid allerede i dag!

Tandlægeklinik nær Vanløse

Hos Tandlægerne i Ballerup er du altid i sikre hænder, da alle vores tandlæger har flere års erfaring. Vores tandlæger har stor erfaring med akut behandling af tandsmerter, som der kan opstå ved betændelse eller knækkede tænder. Hos os kommer kvalitet og god service altid i første række. Vi anvender kun anerkendte produkter, som er gennemtestet. Derudover er vi altid opdateret på de nyeste teknologier på markedet, så vi kan give dig den mest effektive behandling. Er du nervøs for tandbehandlinger, så frygt ej – vores tandlæge giver dig nemlig en dybdegående forklaring omkring tandbehandlingen. Vi forstår, at det kan være vanskeligt at skulle skifte tandlæge, og at det er en stor tillidssag, at skulle lægge sig selv og sin lid i hænderne på et nyt menneske og ikke mindst en tandlæge. Vælger du os som din fremtidige tandlæge, kan vi næsten med garanti sige at du ikke kommer til at skifte tandlæge igen.

Tandlæge Vanløse

Tandbehandlinger

En ting er dog de løbende tandkontroller – en anden er, hvis du skal have lavet større indgreb, som eksempelvis fjernelse af en visdomstand. Vores kompetente tandlæger har stor erfaring med mange forskellige typer tandbehandling. Hos Tandlægerne I Ballerup tilbyder vi blandt andet tandfyldninger, rodbehandling, tandblegning og meget mere. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal have? Så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak. Her på hjemmesiden, kan du ligeledes se priserne på vores behandlinger.

Er du nervøs når det kommer til tandlægen, eller er det måske økonomien der presser på? Så husk at melde dig ind i Danmark – De kan være med til at lette det finansielle lidt.