Tandimplantat

Tandimplantat Behandling

Har du mistet en tand eller flere? Irriterer det dig i det dagligdagen? Vil du have smilet, tyggefunktionen og livsglæden tilbage? Så kan et tandimplantat være en god løsning.

Et tandimplantat kan erstatte en mistet tand uden at involvere de øvrige tænder i tandsættet. Denne løsning vil som udgangspunkt være det tætteste, man kommer på en naturlig tand.

En af de store fordele ved tandimplantater er, at de både ligner og mærkes som rigtige tænder. Du skal dermed ikke være bekymret for, at dine implantater skiller sig ud og vækker unødig opsigt.

Et implantat er som udgangspunkt en langtidsholdbar løsning, som man vil have glæde af i adskillige år.

Hos Tandlægerne i Ballerup går vi op i at give dig et flot og holdbart resultat. Det kan man kun sikre ved at have eksperter på området. Vi har derfor en ekstern kirurg tilknyttet klinikken, og alle implantat operationer udføres af en specialtandlæge i tand- mund- og kæbekirurgi. Kontakt os for mere information!

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en metalskrue, som sættes ind i kæbebenet, hvor tanden mangler. Ovenpå skruen monteres en tandkrone. Det gør vi, for at implantatet ser naturligt ud, og føles som din egen tand.
Udover at føles og se naturligt ud, så er det smarte ved det aluminium tandimplantat, vi bruger, at det vokser naturligt sammen med knoglen og dermed sidder godt låst fast. Du skal derfor ikke bekymre dig for, at tanden sidder løst.

 

Hvorfor få et tandimplantat?

Udover de førnævnte fordele ved tandimplantater, så er der andre fordele.

For det første, involverer implantatbehandling ikke andre tænder, så du undgår nedslibning af dine nabotænder, som ville være nødvendigt ved en brobehandling,
For det andet kan kan implantater bruges som støtte til aftagelige tandproteser. De kan altså hjælpe andre proteser med at sidde bedre fast.

Brug for hjælp til tandimplantater i Ballerup og omegn? Kontakt os

Hos Tandlægerne i Ballerup leverer vi personlig og skræddersyet behandling. Skal vi hjælpe at indsætte dit tandimplantat? Kontakt os i dag og book en tid til behandling.

OBS! Er du nervøs når det kommer til tandlægen, eller er det måske økonomien der presser på? Så husk at melde dig ind i Danmark – De kan være med til at lette det finansielle lidt.

 

Tandlæge i Ballerup - tandimplantat