Tandlæge Smørum

Lider du af tandlægeskræk, som gør at du har udskudt dit tandlægebesøg? Frygt ej, hos Tandlægerne i Ballerup er du altid i gode hænder. Du kan være sikker på, at vi forstår os på din angst og tager den meget seriøst. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde, eller vores service. Vi er ligeledes altid opdateret på markedet bedste redskaber, så vi kan tilbyde en smertefri og god behandling. Størstedelen af vores klienter er personer som har været tilknyttet klinik i år og sågar årtier – det er et resultat af god behandling, samt venlig betjening.

Vi holder til i Ballerup, hvor vi har ligget i over 50 år. Er du i bil fra Smørum, så er der fri mulighed for parkering. Vi har forsøgt at indrette tandlægeklinikken nær Smørum så hyggelig som mulig, som gør at du føler dig velkommen fra det sekund du træder ind af døren. Hos os er det tandlægen selv der foretager undersøgelsen samt behandlingerne. Vores tandlæger har alle flere års erfaring. Vores personale har desuden stor erfaring med akut behandling af tandsmerter ved tandpine, betændelse i en tand eller en knækket tand.

Søger du en tandlæge i Smørum? Så tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon: 44970210

Tandlæge SMørum

 

Kontakt din tandklinik nær Smørum

Er du nervøs når det kommer til tandlægen, eller er det måske økonomien der presser på? Så husk at melde dig ind i Danmark – De kan være med til at lette det finansielle lidt. Vores tandklinik ligger i Glostrup – kun en kort køretur fra Smørum.