Tandlæge Smørum

En god og tryg tandlægeoplevelse for alle

Lider du af tandlægeskræk, som gør at du har udskudt dit tandlægebesøg? Frygt ej, hos Tandlægerne i Ballerup er du altid i gode hænder. Du kan være sikker på, at vi forstår os på din angst og tager den meget seriøst. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde, eller vores service. Vi er ligeledes altid opdateret på markedet bedste redskaber, så vi kan tilbyde en smertefri og god behandling. Størstedelen af vores klienter er personer som har været tilknyttet klinik i år og sågar årtier – det er et resultat af god behandling, samt venlig betjening.

Vi holder til i Ballerup, hvor vi har ligget i over 50 år. Er du i bil fra Smørum, så er der fri mulighed for parkering. Vi har forsøgt at indrette tandlægeklinikken så hyggelig som mulig, som gør at du føler dig velkommen fra det sekund du træder ind af døren. Hos os er det tandlægen selv der foretager undersøgelsen samt behandlingerne. Vores tandlæger har alle flere års erfaring. Vores personale har desuden stor erfaring med akut behandling af tandsmerter ved tandpine, betændelse i en tand eller en knækket tand.

Søger du en tandlæge i Smørum? Så tøv ikke med at ringe til os i dag på telefon: 44970210

 

Individuelle løsninger til tandbehandling

Hver enkelt klient har forskellige behov og ønsker. Hos Tandlægerne i Ballerup står vi klar til at finde løsninger til netop dine individuelle behov. Vi sætter en ære i at give den bedst mulige service, så du kan føle dig helt tryg. Vores tandlæger er ligeledes behjælpelige med at svare på alle de spørgsmål, som du kunne have.

Vi udfører alt fra tandretning til tandfyldninger og tandimplantater, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig!

Book en tid i dag og besøg vores klinik tæt på Smørum. Hos os får du en tandlægebehandling, som skaber smil.

Tandlæge SMørum

 

Kontakt din tandklinik nær Smørum

Er du nervøs, når det kommer til tandlægen, eller er det måske økonomien, der presser på? Så husk at melde dig ind i Danmark – De kan være med til at lette det finansielle lidt. Vores tandklinik ligger i Ballerup – kun en kort køretur fra Smørum.